Φωτογραφίες EBA 2014/15

Certificate EBA 2014

Στις 4/9/2014 ο ΚΛΗΜΗΣ αναδείχθηκε National Champion στα European Business Awards 2014/15 sponsored by RSM.

Συναγωνιστήκαμε  με τις καλύτερες επιχειρήσεις της χώρας μας και κερδίσαμε την δυνατότητα να την εκπροσωπήσουμε σε Ευρωπαϊκό επίπεδο στη κατηγορία βραβείου The UKTI Award for Innovation.

Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε στις 15 Ιανουαρίου 2015 σε μια ξεχωριστή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε από την RSM Greece και τα European Business Awards στην Αίγλη Ζαππείου.
Η απονομή των βραβείων έγινε από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της RSM Greece κ. Άθω Στυλιανού, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο των European Business Awards κ. Adrian Tripp, τον Βρετανό Πρέσβη κ. John Kittmer και τον Πρόεδρο του ΣΕΒ κ. Θεόδωρο Φέσσα.

Τα European Business Awards, που χρηματοδοτούνται από το παγκόσμιο δίκτυο ελεγκτικών, φορολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών του ομίλου RSM International, υπάρχουν για να αναγνωρίζουν και να επιβραβεύουν την αριστεία, τις βέλτιστες πρακτικές και την καινοτομία σε επιχειρήσεις σε όλη την Ευρώπη. Είναι η βιτρίνα των Ευρωπαϊκών δεξιοτήτων, των επιτευγμάτων και της καινοτομίας στον τομέα των επιχειρήσεων. Είναι το σημείο αναφοράς, έμπνευσης και παραδείγματος προς μίμηση για όλους τους άλλους, είναι το σήμα κατατεθέν της αριστείας. Τα European Business Awards αναγνωρίζουν την επιχειρηματική αριστεία από όλους τους βιομηχανικούς τομείς, αγκαλιάζοντας τις επιχειρήσεις όλων των μεγεθών και ηλικιών από όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες.

Φέτος, για 8η συνεχή χρονιά, συμμετείχαν πάνω από 24.000 εταιρείες από 33 Ευρωπαϊκές χώρες και 709 εταιρίες από όλη την Ευρώπη (από τις οποίες οι 60 προέρχονται από την Ελλάδα) ανακηρύχθηκαν National Champions και περνάνε στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies.

Επιλέγοντας το παρακάτω πλήκτρο συμφωνείτε με την χρήση cookies.