Φωτογραφίες

toprofile

Η ΒΑΣ. & ΑΙΚ. ΚΟΤΤΑΡΙΔΗ ΟΕ με το διακριτικό τίτλο "ΚΛΗΜΗΣ" είναι οικογενειακή επιχείρηση που εδρεύει στη Καλαμάτα από το 1968.

Δραστηριοποιείται με τη παραγωγή ασβέστη και το εμπόριο οικοδομικών υλικών, ενώ από το 1992 έχει επιδοθεί στην παραγωγή και διάθεση ενός πρωτοποριακού προϊόντος για ψήσιμο(barbecue), το πυρηνοκάρβουνο καθώς και άλλων προϊόντων θέρμανσης από το κουκούτσι(πυρήνα) της ελιάς.

Ιδρυτής της εταιρίας και εμπνευστής της ιδέας του πυρηνοκάρβουνου ήταν ο κ. Κλήμης Κλημεντίδης (1912-1999), πρόσφυγας στη Μεσσηνία από τη Νικομήδεια της Κωνσταντινούπολης, οι διάδοχοι του οποίου συνεχίζουν μέχρι σήμερα με επιτυχία το έργο του.

Εκτός από το πυρηνοκάρβουνο, στο εργοστάσιο, μετά από επεξεργασία της ασβεστόπετρας, παράγονται σκόνη άσβεστου (γεωργικός ασβέστης), που χρησιμοποιείται στη λίπανση και την απολύμανση καλλιεργούμενων περιοχών, κτηνοτροφικών μονάδων και λημμάτων ελαιοτριβείων καθώς και ασβεστοπολτός που διατίθεται στις οικοδομές.

Τέλος, εκτός από τα είδη παραγωγής η εταιρία εμπορεύεται μεγάλη ποικιλία οικοδομικών υλικών που διατίθενται τόσο για χονδρική όσο και λιανική πώληση σε διάφορες συσκευασίες.

Οι προσπάθειες μας για βελτίωση και παρακολούθηση των αλλαγών στο χώρο μας είναι συνεχείς, με στόχο πάντα την παροχή ποιοτικών προϊόντων σε ανταγωνιστικές τιμές.

Με βάση τις αρχές που μας διέπουν, υπευθυνότητα, ειλικρίνεια, επαγγελματισμό και αγάπη για τη δουλειά που κάνουμε επιδιώκουμε πάντα την άμεση εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των πελατών μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies.

Επιλέγοντας το παρακάτω πλήκτρο συμφωνείτε με την χρήση cookies.